Penulisan2u

Screen

Profile

Menu Style

Cpanel

Akan Datang Filem Bisik Pada Langit

Kepada semua peminat novel di Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapura! Nantikan tayangan filem BISIK PADA LANGIT di Astro First Ekskusif. Dapatkan Novel BISIK PADA LANGIT terbitan Karyaseni di MPH, POPULAR, SMO atau di www.p2u.my

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Novel

Sungguh! Aku Gilakan Kau


Sungguh! Aku Gilakan Kau
Click here to enlarge
RM 21.00
Biasa: RM 24.00
Diskaun: RM 3.00
PDF Save page as PDF
Print Print this page
E-mail Email to a Friend

Product SKU: 978-967-0567-01-3


Product: Sungguh! Aku Gilakan Kau

Semenanjung : RM24
Sabah/Sarawak : RM27
( Diskaun RM3 Untuk Pembelian Online )


CINTA? Bagi Adrianna cinta tak membawa apa-apa makna. Sikit pun dia tak pernah ada hati nak bercinta. Hubungan dengan mana-mana lelaki tak pernah kekal lama. Bagi Adrianna, cukup hanya ada Danial sebagai kawan baiknya. Danial yang senantiasa ada setiap masa untuknya, Danial yang cool, suka mengusik, dan juga perasan kacak!

“Danial! Nasib baik awak ni...” - Adrianna

“Handsome? Terima kasih. Dah lama tahu.” - Danial

“Perasan gila… Dalam mimpi pun awak takkan dengar.” - Adrianna

“Eh? Awak selalu mimpikan saya ke, Rene? Awak mimpi apa, ek?” - Danial

KAHWIN? Huh! Dia bukannya tak laku tapi dia yang tak mahu. Demi memenuhi impian emak, dia merancang sesuatu di luar dugaan. Rancangan yang tak pernah dibuat dek orang! Tapi apa yang dirancang tak seperti yang dia mahukan. Akhirnya rancangan yang diciptanya sendiri telah membuatkan perasaannya berantakan.

Akhirnya rancangannya membuahkan hasil seperti yang diinginkan. Namun, perasaan lain pula wujud menyebabkan hatinya goyah untuk meneruskan nekadnya. Peristiwa demi peristiwa yang dialami menyebabkan dia semakin kuat dengan perasaan itu.

 “Janji dengan saya awak takkan jatuh cinta dengan saya?” - Adrianna

“Then awak jangan buat saya jatuh hati dengan awak. Tapi kalau awak yang jatuh hati dengan saya pulak nanti?” – Danial

Bolehkah Adrianna mempertahankan kata-kata angkuhnya untuk tidak jatuh cinta kepada Danial? Apa pula akan terjadi kepada hubungan persahabatan mereka berdua?

Sungguh! Aku Gilakan Kau akan merungkaikan kemelut kisah mereka...


Ask question about this book


Add comment


Security code
Refresh


  • Ikuti Kami Di Facebook

You are here: Beli Online Novel Sungguh! Aku Gilakan Kau

bottom_logoPenulisan Enterprise. merupakan sebuah syarikat penerbitan novel yang ditubuhkan pada akhir 2011. Bermula dari sebuah laman sesawang penulisan2u pada tahun 2006, kini kami bergerak selangkah ke hadapan dengan mewujudkan syarikat penerbitan PENULISAN2U... baca lanjut

Waktu Perniagaan

taxt_bottem_border

Waktu Perniagaan:
Isnin-Jumaat,

10.00 am - 5.30 pm

Online Support:
24 Jam - Setiap Hari

SMS :
akan datang

Peta Lokasi Premis

taxt_bottem_border

footer_map

Hubungi Penulisan2u

taxt_bottem_border

Alamat Perniagaan:

Penerbitan Karyaseni Sdn. Bhd
Karyaseni Enterprise
15-A, Jalan Suarasa 8/3,
Town Part 1,
Bandar Tun Hussein Onn,
43200 Cheras,
Selangor

Tel: 03-90744144
Fax: 03-90751144
Email : Admin@karyaseni.my